Upptäckarna på Mullemåndag

Upptäckarna började med en tipspromenad som handlade om Pippi, blommor och djur. Vädret var skiftade och vi hade ömsom sol och ömsom snöstorm. Vi lekte kims lek med olika djur och pratade om vilka djur som finns på bondgården och vilka som bor i skogen. Vi gjorde bubbelormar med hjälp av en petflaska, en strumpa och såpbubbelmix. Det blev ormar av varierande längd och tjocklek, men roligt hade vi. Recept på såpbubbelmix: 1/2 dl yes diskmedel, 2-5 dl vatten (vi tog 3 dl vatten), 1/2 dl glycerol och 1 tsk socker. Man skär av botten på en petflaska, trä på en strumpa på flaskan, doppa botten av flaskan där strumpan sitter i såpbubbelmixen och blås i flaskans öppning. Nu kommer bubbelormarna fram!

4 reaktioner på ”Upptäckarna på Mullemåndag

1. Ja ni är helt underbara! Barnen har det så bra och som mamma känns det tryggt att lämna till så fin och engagerad personal. Redan i dörren när man möts av er känns man sig så välkommen. Tack för allt

1. Tack vilka fina ord! Vi är glada att få spendera våra dagar med alla era underbara och härliga barn!