Tigergruppen på Kastanjen v.35

Tigrarna hade två härliga dagar på Kastanjen. Vi plockade kastanjer längs vår väg, som ramlat ner från träden. Vi fick öppna upp de taggiga skalen och alla kastanjerna skulle givetvis läggas i våra ryggsäckar!
När vi skulle gå till klubblokalen hittade vi pinnmamman och pinnpappan som hade blivit av med sina 4 barn! Vi fick hjälpa till att hitta dem. Ett barn hade rymt ner i bäcken, ett barn satt och åt svamp, ett barn hade brutit av grenar från trädet och ett barn mumsade i sig bär. Vi diskuterade med barnen om att detta är inget man ska göra i skogen! Men vi hade samlat hela pinnfamiljen igen till allas glädje.
Vi hade även uppdrag med tärningen där vi skulle hitta olika saker i naturen och lupparna hade vi framme så att barnen kunde ta en närmre titt på krypen i naturen.