Idag hittade utforskarna rävbajs…

För att bli varma började vi dagen med en fågellek. 4 olika bon med koltrastar, talgoxar, råkor och skator. Och i mitten fanns gladan. Ett av boen fick flyga ut och runt gladan, men när de skulle flyga in igen försökte gladan äta upp en! Blev man uppäten blev man en glada till nästa runda!

I mörka skogen hittade vi idag rävbajs på en fågelholk som låg på marken. Spännande! Vi tittade på djurens hål i marken och försökte hjälpa dem genom att skapa nya hål åt djuren.
Efter maten pratade vi om djuren fasan och björn. Fasanen eftersom vi såg en fasan förra veckan och björnen eftersom barnen är väldigt intresserade och fascinerade av den.
Barnen skapade sedan en trumma i skogen av plankor och pinnar och fick till olika ljud beroende på vart de slog med sin trumpinne.