Hästgruppen på Kastanjen v.40

Dagens uteverksamhet såg lite annorlunda ut eftersom vi började med att gå till brandstationen för ett studiebesök där. Vi hade förberett många olika frågor som vi hade funderingar över och vi fick svar på samtliga. Efter att ha fått reda på många olika saker om räddningstjänsten så fick vi lov att provsitta inne i brandbilen. Vi fick även titta på vad brandbilen har för utrusning och vi provade brandhjälmarna. Det var ett spännande besök och alla var nöjda efteråt.
På vägen ut mot idrottsplatsen stannade vi till och plockade kastanjer, en hel plastpåse fyllde vi nästan. Det blev tungt men vi hjälptes åt att bära påsen.
Vi åt god mat utomhus och efter maten pratade vi om vildsvin som är ett av djuren barnen har velat veta mer om. Barnen som inte målat sin barkhäst fick även chansen att göra detta.

1 reaktion på ”Hästgruppen på Kastanjen v.40