Hästgruppen på Kastanjen v.36

Det var härligt väder denna vecka också. Vi stannade till vid bäcken där vattnet porlade och längre fram stannade vi till vid församlingshemmet där vi lekte en stund.
I skogen åt vi frukt och hade sedan en samarbetslek där kotten skulle förflytta sig bakåt mellan oss. Sista personen fick sedan gå fram med kotten och börja om igen. Vi förflyttade kotten på olika sätt.
Efter maten pratade vi om det första djuret som barnet haft önskningar om att veta mer om, nämligen harkranken. Vi lärde oss många spännande fakta om harkranken och vi såg några vid vindskydden.
Vi tog även fram kottetavlan som vi försökte kasta kottar genom.

Förskolan ska sträva efter att varje barn
utvecklar sin förmåga att förstå och att handla efter demokratiska principer genom att få delta i olika former av samarbete och beslutsfattande.

1 reaktion på ”Hästgruppen på Kastanjen v.36