Hasaloppet 2016

Idag var det dags för det årliga Hasaloppet ute på drottsplatsen. Alla 3-5 åringar promenerade ut till idrottsplatsen för att ta sig runt en bana på ca 250 meter. I detta lopp är alla vinnare. Alla är med på sitt sätt och vi har rolig tillsammans samtidigt som vi rör på oss. Enligt Lpf 98/10 skall försklan sträva efter att varje barn utvecklar sin motorik, kordinationsförmåga och kroppsuppfattning samt förståelse för vikten av att värma om sin hälsa och sitt välbefinnande. Barnen fick själva välja om de ville springa eller gå eller ta sig runt på något annat vis. Vi började att värma upp kroppen i takt till musik. Därefter var det dags för start. Alla kom i mål där de fick vars en fin guldig medalj runt halsen. Efter ett svettigt Hasalopp smakade det bra med kycklingburgare till middag.

1 reaktion på ”Hasaloppet 2016