Besök i förskoleklassen och vidare till Kastanjen

Idag fick Utforskarna för första gången gå upp till skolan och besöka förskoleklassen. Vi träffade på Marie och Christel som presenterade sig och alla barnen fick presentera sig själva och berätta något som man gillar att göra. Vi fick sjunga en namnsång innan det var dags för oss att rita ett självporträtt på oss själva under tiden som vi blev fotograferade. Nästa gång kommer det finnas foto på oss allesammans på väggen! Det blev sedan fri lek innan besöket avslutades med en frukt- och sagostund.

Sedan var det dags att ta på oss alla kläder och gå ut till Kastanjen och välförtjänt mat dukades fram. Efter maten fick vi uppleva sol, regn, hagel och kraftig storm…men vi trivdes ändå i den mörka skogen där vi bland annat var ”orcher” som jagade och satte ”fröknarna” i fängelse.