?Julfest?

?????Årets julfest började med att vi alla gick ut på gården. Mitt i allt kom tomten med julklappar till förskolan. När alla julklappar var öppnade så fikade vi på lussebullar och pepparkakor. Vi delade in barnens olika grupper så några gick in ooch pysslade och hade juldisco, medans de andra var kvar ute. Vi samlades alla i cykelförrådet och läste julsaga och sjöng julsånger. Vi avslutade julfesten med att gå till gympahallen och där dansade vi runt julgranen och hade några lekar.?????

1 reaktion på ”?Julfest?

1. Vilket underbar julfest ni hade ordnat för barnen! Tack snälla! Ni är fantastiska pedagoger som ger så mycket glädje och värme till både oss föräldrar och våra barn!
    Tack för allt detta året!
    God Jul och Gott Nytt år!
    Stor kram från oss på Emmagården, Minea (tigergruppen), Molli, Elin och Martin