Pippi besöker Utforskarna på Kastanjen

Mycket kretsade kring Pippi idag på Kastanjen. Barnen var kreativa och byggde tillsammans med hjälp av pinnar upp Pippis pappas sjörövarskepp.

När vi skulle in i Mörka skogen hängde det en pappersrulle i en gren. Vi tog ner den och upptäckte att det var en skattkarta! Skattkartan föreställde Mörka skogen och det var utmarkerat hur vi skulle gå för att finna skatten. Efter långt sökande där barnen turades om att hålla kartan hittade vi skatten under den fallna granen. Det var en låda och i lådan fanns…Pippi! Pippi hade skrivit ett brev till oss och vi fick visa henne runt i Mörka skogen vart vi brukar leka och hon fick vara med.

Pippi är ju expert på att laga pannkakor, så utanför klubblokalen grillade vi våra egna krabbelurer som vi mumsade i oss!