Intensiv dag för Tigrarna!

6EDBE130-FFDD-4805-BD69-4E69951229D4

Idag har Tigrarna haft en intensiv dag och hunnit med jättemycket uppe på Eken! Dagen började med äggmålning, påskpyssel och rocka sockarna pyssel.

Vi tog sedan en fruktpaus där vi tittade på varandras strumpor. Vi diskuterade kring varför det finns en rocka sockarna dag och om alla människors lika värde!

Innan dagen var slut hann vi även med att ha vår visedag. Alla fick berätta om och visa en sak som man hade med hemifrån!

Ur Lpfö 2010 rev. 2016:

I förskolans uppdrag ingår att såväl utveckla barns förmågor och barns eget kulturskapande som att överföra kulturarv – värden, traditioner och historia, språk och kunskaper – från en generation till nästa.

Förskolan ska sträva efter att varje barn utvecklar:

förståelse för att alla människor har lika värde oberoende av social bakgrund oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning,

1 reaktion på ”Intensiv dag för Tigrarna!