Döper masken!

ACFC50ED-E8F2-4785-9CDB-3683962FCA45

Vi har i dag döpt vår mask. Alla barn fick komma fram till en pedagog och viska vad just de önskade att masken skulle heta. När alla hade kommit med förslag så var det dags att rösta fram ett namn. Pedagogen ropade upp alla namnen och alla barn fick blunda och räcka upp sin hand om de önskade just det namn som pedagogen ropade upp. De fyra namnen som fick flest röster, gjorde vi ännu en röstning på. Vi tog ut barnen en och en i hallen och där fick de berätta vilket namn de röstade på. Det namnet som fick flest röster blev namnet på masken 💥POWER💥.

Ur Lpfö 98/16

Förksolan ska sträva efter att varje barn…

• utvecklar sin förmåga att förstå och att handla efter demokratiska principer genom att få delta i olika former av samarbete och beslutsfattande.